BLOGI


Kaisankammari

Sunnuntai, Joulukuu 1, 2019, 11:20

Muistat varmaan ensimmäisen kertasi. Se on toki jokaisella aina omanlainen ja henkilökohtainen, mutta omani sisälsi valtavasti tunteita. Minussa liikehtivät niin jännitys, pelko, innostus, onnellisuus, järjetön ihastus, ihailu, kiihko ja epävarmuuskin. Olin päättänyt ryhtyä johonkin, joka kiinnosti minua valtavasti, mutta josta en kuitenkaan tiennyt juuri mitään.

Tätä ensimmäistä blogikirjoitustani tehdessä oloni on vähän samanlainen. Tämä on sitä mitä haluan tehdä ,mutta samaan aikaan mietin, miten tulen onnistumaan tai onko tässä edes jotakin tiettyä kaavaa, miten onnistua. Minähän itse saan päättää, miltä tämä minun kirjoitukseni näyttää ja tuntuu.  Siispä rohkeasti uutta kohti ja ensimmäisen "Tallenna" -painauksen jälkeen olo on varmasti jännittynyt, epävarma ja outo, mutta onnellinen ja yhtä kokemusta rikkaampi.

Päätin alkaa kirjoittaa, koska muutama innostava ja rohkaiseva tyyppi ympärilläni usutti minut sen tekemään. Olen myös aivan surkea kirjoittamaan lyhyesti mistään, koska haluan aina ottaa huomioon monta seikkaa ja harvan asian nään mustavalkoisena. Kukaan ei jaksa lukea 500 sanan kuvatekstejäni Facebookissa, joten täältä löytyy halukkaille pidempiä pohdintojani erilaisista aiheista.

Aiheet, joista kirjoitan liittyvät tietysti seksuaalisuuteen. Olen seksuaaliterapeutti ja työskentelen aikuisten kanssa seksuaaliasuuteen liittyvien kysymysten äärellä. Tällaisia asioita ovat mm. halu, suhteet, fantasiat, fetissit, läheisyys, kehollisuus, minäkuva, haluttomuus, tunteet, kivut, nautinto ja seksi kaikissa muodoissaan. Sen lisäksi olen työskennellyt yli 8vuotta varhaiskasvatuksessa alle kouluikäisten lasten kanssa. Pienten lasten seksuaalikasvatus on erittäin lähellä sydäntäni ja tästä aiheesta myös koulutan varhaiskasvatuksen henkilöstöä, eli päiväkodin tätejä, setiä ja muita tyyppejä. Seksuaalisuus on niin suuri osa ihmisenä olemista ja siihen vaikuttaa niin moni asia, että kirjoitukseni tulevat käsittelemään laajasti hyvinvointia ja kaikkea siihen liittyvää aina omahoidollisista harjoituksista erilaisten ammattiauttajien vinkkailuun. Eli jos sellaiset seikat kiinnostavat, niin kannattaa aina silloin tällöin käydä kurkkaamassa, josko olisin innostunut kirjoittamaan jotakin uutta.

Noin. Nyt mun eka kerta on ohi. Olo on tyytyväinen ja vähän häkeltynyt. Tämä meni jotenkin nopeasti ohi ja en ole ihan varma, tapahtuiko tässä yhtään sitä, mitä piti. Veikkaan kuitenkin, että seuraava kerta on vielä parempi, kun alan saada kiinni siitä,mikä tässä on minulle tärkeintä ja nään, kun joku muukin alkaa tästä nauttia. 

Terkuin Kaisa


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät

Kaisa Tsupari
Y-tunnus: 2853747-5
Copyright (c)2019, All Rights Reserved
Palvelun tuottaa Kotisivutrio